UPDATE NR.1: Anularea curselor TAROM din Bucureşti către Bruxelles, Londra, Paris, Frankfurt, Amsterdam, Riga şi retur

BUCUREŞTI/ TAROM/ 16.04.10: Compania TAROM anunţă anularea zborurilor RO 371/372 şi RO 373/374 Bucureşti - Bruxelles - Bucureşti, RO 391/392 Bucureşti - Londra - Bucureşti, RO 381/382 şi RO 383/384 Bucureşti - Paris - Bucureşti, RO 361/362 Bucureşti - Amsterdam - Bucureşti, RO 301/302 Bucureşti - Frankfurt - Bucureşti, RO 223/224 Bucureşti - Riga - Bucureşti din cauza norului de cenuşă vulcanică din atmosferă, generat de erupţia unui vulcan din Islanda.

În urma închiderii spaţiul aerian din ţările afectate de norul de cenuşă, zborurile TAROM din această dimineaţă, menţionate mai sus, au fost anulate, urmând ca pasagerii să fie reprotejaţi în funcţie de confirmarea programelor de zbor de către autorităţile aeroportuare.

Pasagerii afectaţi de această situaţie sunt rugaţi să contacteze agenţiile emitente şi agenţiile TAROM pentru reprogramarea călătoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat.

Menţionăm că în funcţie de deciziile luate de către autorităţile internaţionale cu privire la restricţiile spaţiului aerian, programul curselor operate de TAROM va mai putea suferi modificări în scopul asigurării operării zborurilor în deplină siguranţă.

CONTACT:

Birou Presă TAROM