Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

"Maratonul de Primavara" TAROM continua cu bilete la numai 89 de euro pe destinatiile Madrid, Amman şi Frankfurt

"Maratonul de Primăvară" TAROM continuă cu rutele Bucureşti - Madrid - Bucureşti, Madrid - Bucureşti - Madrid, Bucureşti - Amman - Bucureşti, Amman - Bucureşti - Amman, Cluj -Frankfurt - Cluj şi Frankfurt - Cluj - Frankfurt, pentru care , de miercuri, 04 mai şi până pe 14 mai, se pun în vânzare bilete dus-întors la numai 89 EURO (plus taxe de aeroport).

La achiziţionarea de pe website-ul companiei www.tarom.ro, preţul biletelor cu taxe incluse este de:

  • 171 EURO pentru Bucureşti - Madrid - Bucureşti şi Madrid - Bucureşti - Madrid;
  • 194 EURO pentru Bucureşti - Amman - Bucureşti şi Amman - Bucureşti - Amman;
  • 196 de EURO pentru Cluj -Frankfurt - Cluj şi Frankfurt - Cluj - Frankfurt.

Biletele dus-întors pe aceste rute, cumpărate în perioada 04 - 14 mai, sunt valabile pentru călătorie în perioada 09 mai - 08 iunie 2011 (data ultimului retur).

Pentru destinaţiile Madrid şi Cluj, este disponibil si serviciul de check-in online disponibil pe site-ul www.tarom.ro.

TAROM operează treisprezece zboruri directe pe săptămână între Bucureşti şi Madrid, un singur zbor pe zi sâmbăta şi câte 2 zboruri pe zi în restul zilelor săptămânii, două zboruri directe cu înnoptare între Bucureşti şi Amman în zilele de marţi/miercuri şi sâmbătă/duminică, 4 zboruri directe pe săptămână între Cluj şi Frankfurt în zilele de marţi, joi, sâmbătă, duminică.

Pe parcursul derulării promoţiei, destinaţiile se vor schimba, de la o săptămână la alta, iar la începutul fiecărei săptămâni vor fi anunţate, pe website-ul www.tarom.ro, pe contul de Facebook la http://www.facebook.com/tarom.ro şi pe Twitter la http://twitter.com/tarom_ro, noile destinaţii care intră în "Maratonul de Primăvară".

Aboneaza-te la newsletter.