Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Bologna

Nou: Gratuit transportul în clasa Economic a unei piese de bagaj cu greutate de 30kg - facilitatea se aplică numai pentru călătorii pe ruta directă între Iaşi şi Bologna (se aplică începând cu data de 1 ianuarie 2016)

Oraş universitar recunoscut în întreaga lume pentru cea mai veche universitate existentă aici, care dateaza din anul 1088, Bologna îmbie anual turişti veniţi să descopere farmecul Italiei prin minunatele clădiri vechi.

Bologna este un oraş care respiră cultură şi artă, unde au loc numeroase festivaluri de jazz, muzică clasică sau tradiţională. Dintre festivalurile pe care le puteţi savura în Bologna, cele mai dragi turiştilor sunt cele care includ muzica italienească, tradiţională, dar şi cele în care artiştii se găsesc pe fiecare străduţă a oraşului, oferind artă tuturor celor care ajung aici. De asemenea, Bologna e apreciată şi pentru gastronomia locală.

Cunoscut şi sub denumirea de Oraşul Roşu, Bologna deţine cel mai mare centru istoric al Italiei după Veneţia, Piaţa Maggiore, locul întalnirilor romantice, al demonstraţiilor politice şi al filmelor proiectate pe ecrane uriaţe în perioada festivalului de film. Mai puteţi vizita în Bologna cele doua turnuri Asinelli şi Garisenda, strada Via Zamboni cu frumoasele sale clădiri, palatul regelui Enzo şi biserica S. Giacomo Maggiore, Piaţa Nettuno, Palatul Comunal, Fântâna lui Neptun, şi magnifica Biserica Sf. Petroniu.

  • Iaşi- Bologna de la 123 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • 2 frecvenţe săptămânale
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras;
  • Distanţa de la aeroport: 6 km.

CALL CENTER

  • 021.204.64.64
  • 021.303.44.00
  • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.