Bilete de avion pentru Dubai

Dubai, primul centru turistic şi de afaceri din Orientul Mijlociu şi al doilea emirat ca mărime, dintre cele 7 care formează Emiratele Arabe Unite, oferă vizitatorilor un fascinant caleidoscop al contrastelor, o împletire între oraşul modern şi deşertul fierbinte, între est şi vest, între nou şi vechi.

Haideţi să pornim la cumpărături sau să fotografiem impozantele clădiri şi hoteluri. Vă puteţi cumpăra chiar acum bilete de avion spre Dubai cu oferta TAROM.

În sezonul de vară 2013, cursele TAROM pe destinaţia Dubai operează cu program de zi. Cursa este operată cu aeronave de tip Boeing 737, cu următorul program:

Marţi, joi şi sâmbătă:

  • 08:05 Bucureşti - 14:00 Dubai
  • 14:55 Dubai - 19:10 Bucureşti

Informatii utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras
  • Distanţa de la aeroport: 5 km

CALL CENTER

  • 021.204.64.64
  • 021.303.44.00
  • 021.303.44.44

REZERVĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeți metoda de plată: aceasta nu mai poate fi modificată mai târziu în timpul procesului de rezervare.