Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Madrid

Schimbare Terminal - Aeroportul Madrid

Începând cu data de 30 octombrie 2016, Compania TAROM va opera zborurile sale de la Madrid din Terminalul 1 (T1), Aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Iaşi - Madrid de la 150 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif; zboruri din 25 iunie 2016.

2 frecvenţe săptămânale

Zborurile vor avea următorul program, afişat în ore locale:

Miercuri si sâmbătă

IAŞI - MADRID:

 • RO 419 - decolare 19:50 - aterizare 23:05

Joi şi duminică

MADRID - IAŞI:

 • RO 420 - decolare 00:10 - aterizare 05:10

Construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit, Madrid nu este doar capitala Spaniei, ci şi capitala provinciei şi a comunităţii autonome Madrid. Aşezat în centrul peninsulei Iberice, pe platoul Castilian, la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul este cea mai înaltă capitală a Europei.

Este un oraş cosmopolit care oferă o combinaţie incitantă între cele mai moderne infrastructuri şi moştenirea culturală a secole întregi de istorie; Gran Via, cea mai cunoscută stradă comercială a fost construită ca o punte de legatură între est şi vest, la începutul secolului XX. Palatul Regal, Plaza Mayor şi Parcul Retiro vă aşteaptă să le fiţi oaspeţi!

Cumpără acum bilete de avion spre Madrid pentru a te bucura de o vacanţă de vis!

 • Bucureşti - Madrid de la 178 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
 • 7 frecvenţe săptămânale
 • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
 • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
 • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

 • Cum ajung de la aeroport in oras;
 • Distanţa de la aeroport: 13 km.

CALL CENTER

 • 021.204.64.64
 • 021.303.44.00
 • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.