Bilete de avion pentru Roma

Nu fără temei se spune că toate drumurile duc la Roma. Vă invităm să vizitaţi "Cetatea Eternă", aşa cum este supranumită Roma, acest adevărat muzeu în aer liber, unde veţi putea vizita vestigii precum: Colosseum-ul, Columna lui Traian (înaltă de 37 m), Fontana di Trevi, basilica Santa Maria Maggiore şi, nu în ultimul rând, Piaţa San Pietro şi Biserica de la Vatican cu celebra "Pietà" a lui Michelangello. Toate acestea sunt acum mai aproape decât credeaţi, cu oferta TAROM de bilete de avion

Informatii utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras;
  • Distanţa de la aeroport: 36 km.

REZERVĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeți metoda de plată: aceasta nu mai poate fi modificată mai târziu în timpul procesului de rezervare.