Bagaje de mână

Ca pasager TAROM aveţi dreptul de a transporta în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x 40x 20cm (lungime x lăţime x înălţime).

In cazul in care calatoriti la bordul unei aeronave de tip ATR 42 / ATR 72, bagajul transportat in cabina nu trebuie sa depasească dimensiunile de: 35x 30 x 20cm (lungime x lăţime x înălţime).

De asemenea, puteti avea ca bagaj de mana si: o geanta, o servieta, o geanta camera foto/video, un laptop, un obiect de dimensiuni mai reduse sau similare cu cel de : 55x 40x 20cm.

Greutatea totală a bagajului de mână nu trebuie să depăşească 10 kg.

Aceste reglementari se aplică numai pe zborurile operate de TAROM cu aeronave proprii. In cazul curselor operate în regim code-share de partenerii TAROM este posibil să se aplice alte reguli impuse de operatorul zborului.

Pentru a fi informaţi, vă recomandăm să consultaţi website-urile de specialitate ale companiilor respective.

Dacă în itinerariul biletului participă TAROM la conexiune cu alţi transportatori, se vor aplica normele şi tarifele de excedent ale primului operator în rută (TAROM) pentru sectorul/sectoarele pe care se înregistrează bagajele şi vă avertizăm că aţi putea fi taxaţi pentru excedent bagaj de ceilalţi transportatori în rută.

Aboneaza-te la newsletter.