Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 

Ofertă specială

Ofertă specială pe destinaţia Iaşi

TAROM lansează o ofertă specială pe rute între București şi Iași, pentru călătorii efectuate începând cu 1 martie 2016.

Pentru călătorii București - Iași/Iași - București prețul biletului este de 20 EUR* (toate taxele incluse), iar pentru călătoriile dus-întors prețul unui bilet este de 40 EUR* (toate taxele incluse). Oferta nu este limitată ca dată de vânzare și călătorie.

*oferta este supusă unor termene și condiții; locuri limitate si este valabila numai pentru zborurile RO701, RO708, RO710, RO711, RO712, RO717; rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp.

De asemenea oferta pe destinația Iași de la 39 Euro pentru un bilet dus cu toate taxele incluse (respectiv 79 Euro pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse) se prelungește după data de 28 februarie 2016.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Vă reamintim că în acest moment Compania TAROM operează 6 curse având destinație internațională din Iași: Bologna, Londra, Munchen, Roma, Tel Aviv, Torino.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât intern cât și internațional, beneficiați de servicii gratuite precum:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Detalii aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

Rezervari

X

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.