IMPORTANT! Pentru a efectua călătoria către o destinaţie internaţională este OBLIGATORIU să completaţi formularele online solicitate de autorităţle statelor de destinaţie şi să deţineţi toate documentele care atestă îndeplinirea condiţiilor de călătorie - COVID 19. Condiţiile de călătorie COVID - 19 le regăsiţi inclusiv pe: https://www.mae.ro.

Anunt Leasing Aeronave

Compania TAROM anunta inceperea procedurii de achizitie a 3 (trei) aeronave de tip widebody prin intermediul unei operatiuni de leasing (financiar, operational, etc), de preferinta in conformitate cu urmatoarele caracteristici:

 

Caracteristici

Detalii

 

Tipul aeronavelor

Widebody, echipate cu 2 motoare, “sisterships”, generatie actuala aeronave cu cel mai mic cost posibil de combustibil pe cursa si/sau pe loc oferit

 

Capacitate

Numar de locuri intre 225 si 270, in doua sau trei clase (toate aeronavele oferite in configuratie similara)

 

Range

Minimum 5,200 nm

 

Vechime

Nu mai vechi de anul 2012, cu cel mai mic cost posibil de mentenanta si cea mai scurta durata de imobilizare a aeronavei in lucrari de intretinere tehnica programata

 

Interior

In-flight entertainment, wi-fi, scaune cu tapiterie tip piele

 

Dotari

Aeronavele sa fie echipate cu zona de odihna pentru echipaj

 

Zona cargo

Compartiment cargo de tip bulk ventilat si controlat termic

Conformare

EASA/ FAA

Disponibilitate aeronave

In conformitate cu disponibilitatea pietei

Termeni

Negociabili

 

Criteriile pentru evaluarea ofertelor vor include, pe langa altele, pretul, posibilitate de finantare (daca este aplicabil), gradul de integrare al aeronavelor in structura actuala a flotei, suportul initial oferit pentru introducerea in serviciul comercial.

 

Ofertele trebuie transmise catre TAROM in regim de urgenta, pana la data de 31.08.2017, prin e-mail la adresa aircraft@tarom.ro. De principiu, acestea mai pot fi transmise si ulterior acestei date pana la momentul retragerii anuntului de pe site-ul TAROM.

Pentru clarificari si oferte avem rugamintea sa va adresati echipei de evaluare la adresa de email: aircraft@tarom.ro.

EV SSL