Întârziere la cursa ROT167 cu destinația Beirut, cauzată de 3 pasageri (din 153) care au refuzat călătoria, în timpul rulajului aeronavei

Cu privire la cursa ROT167, din 23 decembrie a.c. cu destinația Beirut şi plecare din Otopeni, Compania TAROM comunică următoarele:

  1. Aeronava a fost pregătită de decolare cu respectarea graficului inițial şi a început rularea pe calea de aliniere pentru decolare.
  2. O familie de trei persoane a refuzat continuarea zborului din motive personale, precizăm, când aeronava se afla deja în rulare, la sol.
  3. Compania TAROM, cu respectarea regulamentelor internaționale în vigoare, a dispus recuperarea bagajelor pasagerilor debarcați, debarcarea temporară a restului de 150 de pasageri și verificarea aeronavei.
  4. Având în vedere cele de mai sus, cursa a înregistrat o întârziere de aproximativ 8 ore.
  5. Compania TAROM a asigurat protejarea şi acordarea de facilități tuturor pasagerilor.

Întârzierea ROT167 a atras după sine schimbarea aeronavei pentru cursa ROT302, Frankfurt-Otopeni şi reprotejarea unui număr de 40 de pasageri pe cursele TAROM sau ale altor companii, pentru zilele de 23 şi 24 decembrie a.c.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele cauzate. Compania TAROM asigură toți pasagerii de respectarea celor mai înalte standarde de siguranță și securitate

Echipa dumneavoastră TAROM

EV SSL