IMPORTANT! For certain international destinations, before arriving at the airport, it is MANDATORY to fill in the online forms requested by the authorities and to show at the check-in point the confirmation code

Details here

Din informaţiile pe care le avem la dispoziție, în perioada 09 Mai 2019 - 10 Mai 2019, va avea loc o grevă a controlorilor de trafic aerian din Franța.

Asemenea altor companii aeriene, și Compania TAROM ar putea fi afectată în sensul anulării/întârzierii curselor cu sosire sau plecare din/către Franța.

Recomandam pasagerilor nostri să ajungă la aeroport în timp util (aproximativ 2h înainte de zbor) și să verifice din timp informările cu privire la situația zborurilor de pe site-urile de plecare, respectiv destinație.

Menționăm că personalul Companiei TAROM este mobilizat să asigure asistență în orice moment și să minimalizeze impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectați.

Pentru orice detalii suplimentare vă rugăm să vă adresați call centerului TAROM la nr-ul de telefon ‪0219361 sau prin email la adresa contact@tarom.ro.

Deși această situație nu este generată de către operatorul aerian național, prezentăm scuze tuturor pasagerilor potențial afectați.


 

EV SSL