TAROM: În Anul Centenarului, unim regiunile istorice ale României pe calea aerului

Compania TAROM transmite sincere mulțumiri partenerilor care au făcut posibilă lansarea inaugurală a curselor regulate Iași-Timișoara.

Apreciem în mod deosebit deschiderea și implicarea partenerilor noștri și a tuturor celor care au contribuit la demararea unor curse regulate pe ruta Iași – Timișoara, operate patru zile/săptămână de TAROM.
Mulțumiri gazdelor noastre de la Iași, pentru o primire “de suflet românesc” în capitala regiunii istorice Moldova. Fără susținerea constantă a directorului general al aeroportului Iași, Monica Nichituș și fără sprijinul președintelui CJ Iași, Maricel Popa, cu siguranță nu am fi ajuns, atât de rapid, să avem curse fully booked pe “aerostrada” Iași – Timișoara.

Ieri, pe data de 25 martie, TAROM a devenit prima companie care a primit o diplomă Centenar din partea Consiliului Județean Iași. A fost un moment încărcat cu emoție, un moment pentru care trebuie să îi mulțumim încă o dată președintelui CJ Iași, Maricel Popa.

Aceeași măsură de apreciere se îndreaptă către directorul Aeroportului Traian Vuia din Timișoara, Dan Idolu, care împreună cu președintele CJ Timiș, Călin Dobra au sprijinit constant Compania Națională TAROM. Această nouă cursă internă, care conectează capitala Banatului de Estul României, este exemplul concludent al unei colaborări deschise și constructive între doi parteneri care urmăresc același obiectiv: un drum scurt și rapid de Vest la Est.

Nu în ultimul rând, mulțumim fiecărui jurnalist în parte, care a ales să-și petreacă duminica în zbor, alături de TAROM. Fără sprijinul dumneavoastră, zborul inaugural al TAROM pe ruta Iași-Timişoara ar fi fost mai puţin vizibil.
Biletele pentru cursa Timișoara-Iași se pot achiziționa pe site-ul www.tarom.ro. Prețurile pornesc de la 40 euro dus/întors cu toate taxele incluse.

Compania TAROM anunță că pentru ziua de luni, 26 martie, toate locurile pentru cursele noastre pe ruta Iași-Timișoara și Timișoara-Iași sunt ocupate.

Echipa dumneavoastră TAROM

EV SSL