Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

Meniul la bord

Toate meniurile oferite la bord in clasele economic si business - sandwich, meniu rece, meniu cald - sunt livrate cu flyere care contin informatii referitoare la componenta meniului, gramaj si alergeni; informatiile sunt furnizate in limbile romana si engleza. Detalii suplimentare referitoare la componenta meniuri si alergeni pot fi solicitate echipajului de cabina.

Meniurile selectionate pentru pasagerii Clasei Business contin vita, peste, creveti sau pui alaturi de appetizer , selectie de branzeturi si desert; acestea sunt oferite in mai multe variante de meniu care se schimba saptamanal.

Meniurile oferite la Clasa Economic sunt create in functie de durata zborului, astfel:

  • pe zborurile scurte, la destinatiile interne sunt oferite gustari tip patiserie (curse interne cu decolare pana la ora 09.00) sau meniuri constand in sandwich baghetă; pe zborurile externe cu durata de zbor mai mica de 2 ore sunt oferite sandwich-uri bagheta alaturi de un desert sau alune;
  • pe zborurile cu durata mai mare de 2 ore, meniurile oferite au la bază preparate din piept de pui, combinate cu legume, orez, paste, etc.; la acestea se adauga un desert.

Selectia de bauturi oferite la bord variaza, de asemenea, in functie de clasele de calatorie si de ora de decolare(mic dejun/dejun/cina), astfel:

  • Pasagerii clasei Business, sunt invitaţi să aleagă dintr-un sortiment variat de bauturi : sampanie, vin, bere, aperitive/digestive (whisky, coniac, gin, vodca, bitter), cafea naturala, ceai diversificat si bauturi racoritoare;
  • Pasagerii clasei Economic la cursele externe primesc pentru meniurile de tip mic dejun cald/gustare rece bauturi racoritoare, cafea instant si ceai diversificat, iar pentru meniurile de tip dejun cald/gustare rece primesc si bauturi alcoolice, bere si vin;
  • Pe cursele interne pasagerii clasei Economic pot opta si pentru bauturi alcoolice (bere) in intervalul orar 11.00 - 00.00.

Compania TAROM ofera la cerere meniuri speciale, care pot fi comandate în momentul în care sunt efectuate rezervările pe zborurile externe TAROM. Se poate opta pentru meniurile speciale IATA precum: meniu vegetarian, meniu lacto-vegetarian, meniu vegetarian crud, meniu pentru diabetici, meniu fara gluten, meniu constând doar în fructe, meniu de post, meniu fără sare, meniuri pentru bebeluşi, meniuri pentru copii, meniu hindus, meniu musulman, meniu kosher etc.

Meniurile oferite la bord sunt proaspete, procesele de preparare sunt strict monitorizate/supervizate si respecta normele de igiena si siguranta alimentara.

Exemple de meniuri Clasa Business

Exemple de meniuri Clasa Economy

Meniu cald curse externe clasa economy
Gustare rece curse externe
Gustare rece curse externe - curse IST
Gustare rece curse interne
Aboneaza-te la newsletter.