Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 

Oferta de ski

TAROM ofera gratuit transportul echipamentelor sportive de iarna

TAROM acceptă transportul gratuit al unui echipament sportiv de iarnă, în limita a 23 kg, de persoană.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, TAROM oferă transportul gratuit al unui bagaj reprezentând echipamente de ski sau snowboard, în limita a 23 kilograme, indiferent de dimensiuni, suplimentar normei de bagaj standard acceptată gratuit pe cursele TAROM.

Echipamentul sportiv de iarnă este constituit din următoarele: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe/pasager sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari/pasager.

Aceasta facilitate este oferită pasagerilor care călătoresc în perioada 30 octombrie 2016 -
25 martie 2017
(data începerii călătoriei), pe rute operate direct sau via Bucureşti, între România (Bucureşti şi destinatii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus) şi următoarele destinaţii externe: Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bologna, Bruxelles, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Munchen, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino, Valencia şi Viena. Oferta este valabilă şi pentru zborurile spre România care au originea în oraşele menţionate mai sus.

Facilitatea este oferita doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus si nu se aplică pe zboruri operate cu aeronave ATR.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

Rezervari

X

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.