Bucuresti, 22 martie 2016 Consiliul de Administratie al companiei TAROM

Consiliul de Administratie al companiei TAROM s-a intrunit luni, 21 martie a.c., pentru a analiza situatia companiei, in urma agravarii problemelor manageriale identificate in ultima perioada.

Pe ordinea de zi a sedintei a fost readusa in discutie analiza Raportului Autoritatii Aeronautice Civile Romane. Concluzia raportului Autoritatii Aeronautice Civile Romane a fost aceea de a-i retrage domnului Christian Heinzmann aprobarea acordata pentru ocuparea postului de manager responsabil. Decizia se aplica de astazi, 22 martie 2016.  
Tinand cont de raportul prezentat cat si de alte deficiente de management sesizate, in ultimele luni, Consiliul de Administratie al companiei TAROM a decis revocarea mandatului lui Christian Heinzmann din functia de Director General (CEO), cu efect imediat. Prerogativele de CEO si Accountable Manager au fost preluate interimar de Gabriel Stoe, actualul Director de Financiar. Directorul Directiei Operatiuni Zbor, Florin Susanu, pilot instructor, va indeplini si atributiile de Director General Adjunct (Deputy CEO).

De asemenea, avand in vedere gravele deficiente in activitatea curenta, a fost revocat din functia de Director Administrativ si Tiberiu Ticlea, atributiile acestuia fiind preluate de Directorul General interimar.

 

Concomitent, se incepe procedura de selectie conform OUG 109/2011 pentru ocuparea  functiei de CEO.

EV SSL