Bucureşti/01 iunie 2016. Copiii Centrului de Plasament Peris in vizita la TAROM, cu ocazia zilei de 1 iunie

Henri Coandă spunea: "Viitorul este suma paşilor pe care îi faceţi, inclusiv a celor mici, ignoraţi sau luaţi în râs”.

Viitorul sunt si copii Centrului de Plasament Peris, carora Compania TAROM le-a fost gazda astazi, cu ocazia zilei de 1 iunie 2016,  in periplul lor prin hangarul tehnic al Companiei, printre avioane si motoare.

Avioane cu motor, butoane cu dichis si echipaj cu voie buna , toate acestea le-au vazut copii si au avut parte de prima lor lectie in domeniul…aviatiei. Pe tot parcursul vizitei ingineri specialisti, agenti de securitate, piloti si insotitoare de bord i-au ghidat pe copii in turul lor.

Avem speranta ca am putut sa le oferim acestor copii o amintire placuta, o experienta unica care sa ii inspire in drumul lor…cine stie, poate unii dintre ei vor fi la randul lor piloti,  ingineri sau insotitori de bord.

Iar la sfarsitul vizitei pentru ca aceasta experienta sa fie completa, firma  DNATA Catering SA  a oferit acestor copii o gustare  si sucuri.

La multi ani copii, din lumea intreaga!

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

CONTACT:

Biroul de presă TAROM

E-mail: presa@tarom.ro

EV SSL