Bucureşti/01.04.2016. Zborurile TAROM, pe destinatia Bruxelles vor fi directionate catre Aeroportul Ostende Bruges – Belgia in perioada 03 aprilie – 09 aprilie 2016

Aeroportul Bruxelles Zaventem ramane in continuare inchis, pana la viitoarele notificari din partea autoritatilor belgiene.

Zborurile Companiei TAROM cu destinatia Bruxelles  vor fi redirectionate, in perioada 03 aprilie – 09 aprilie 2016, catre Aeroportul Ostende Bruges (situat la 110 km de Bruxelles).

Compania TAROM ofera transport gratuit cu autocarul intre Ostende si gara Centrala din Bruxelles.

 

Pentru detalii referitoare la programul de operare al zborurilor TAROM spre Ostende Bruges pasagerii se pot adresa:

-agentiilor de turism de la care au cumparat bilete;

-oricarei agentii TAROM http://www.tarom.ro/contact/agentii-nationale/                                         

- Call Center, TAROM, 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti), 021 2046464, 021 3034400 (pentru pasagerii din Romania)

http://www.tarom.ro/contact/

 

Recomandam pasagerilor nostri sa consulte in permanenta informatiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de calatorie de pe intreg teritoriul Belgian (belgian).

http://www.mae.ro/node/36387

 

Compania TAROM multumeste pasagerilor sai pentru intelegerea de care au dat dovada in aceasta perioada dificila si ii asigura ca face tot posibilul pentru a le oferi calatorii sigure.

 

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

 

CONTACT:

Biroul de presă TAROM

E-mail: presa@tarom.ro

EV SSL