Bucureşti/17august 2016: OFERTELE SPECIALE SE MUTĂ LA IAŞI!

TAROM te invită să descoperi noile rute la prețuri speciale!

  • 99 Euro*  (toate taxele incluse) pentru călătorii între IAŞI** și BOLOGNA, MUNCHEN, ROMA, TORINO;
  • 119 Euro*  (toate taxele incluse) pentru călătorii între IAŞI** și LONDRA (Luton), MADRID, TEL AVIV.

Cumpără biletele pe www.tarom.ro și participă la concursul cu premii!

CONCURS: Cumpărând bilete de avion la oferta specială, de pe website-ul TAROM www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro și alegând plata cu cardul, pasagerii pot intra în cursa pentru câștigarea unor premii constând în 3 vouchere-cadou în valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțiala/ integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 25 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org. Urmăriți pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului și pentru alte oferte.

*Oferta specială este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada  01 septembrie 2016 – 30 septembrie 2016 (data ultimului retur), pe curse directe operate TAROM şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de ședere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro/42GBP (pentru bilete  emise pe ruta Luton-Iaşi-Luton)/56USD (pentru bilete emise pe ruta Tel Aviv-Iaşi-Tel Aviv), restituirea nu este permisă).

Perioada de vânzare este 17-19 august 2016. Locuri limitate la aceste tarife. 

** Oferta este valabilă și pentru călătorii dinspre Bologna, Londra (Luton), Madrid, Munchen, Roma, Tel Aviv, Torino către Iași. Oferta nu se aplică pe zboruri via București.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

EV SSL