Formulare OBLIGATORII pentru călătoria ta!

Detalii aici

Compania TAROM informeaza ca,  din cauza situatiei de criza de pe aeroportul din Bruxelles zborul TAROM RO373 cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze astazi 22 martie 2016 la ora 16.50 se anuleaza. 

Aeronava B737 – 700 a companiei TAROM, cu numar de zbor  RO 371 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destinatia Bruxelles,  avand la bord un numar de 83 de pasageri  a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam.

Compania este in permanenta  legatura cu reprezentantii Ambasadei Romaniei la Haga in vederea asigurarii suportului necesar pentru pasagerii si cetatenii romani.

Vom reveni cu informatii suplimentare.

 

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

 

CONTACT:

Biroul de presă TAROM

E-mail: presa@tarom.ro

Website: www.tarom.ro

EV SSL