Bucureşti/22martie 2016, ora 17.00: ACTUALIZARE DESPRE SITUATIA PASAGERILOR TAROM DE PE CURSELE BUCURESTI - BRUXELLES SI RETUR DIN DATA DE 22 MARTIE 2016

Conform comunicarilor noastre anterioare zborul Tarom RO371 Bucuresti – Bruxelles, cu 83 de pasageri la bord a fost redirectionat catre Amsterdam, datorita incidentelor care au avut loc, in aceasta dimineata, pe aeroportul din Bruxelles. 28 dintre  pasagerii care au aterizat la Amsterdam au decis sa se intoarca in tara motiv pentru care au fost reprotejati pe zborul TAROM  RO364 Amsterdam – Bucuresti, din aceasta seara.

Zborul TAROM - RO 373 Bucuresti –Bruxelles  care trebuia sa decoleze de la Bucuresti la ora 16.50 a fost anulat. Pasagerii, care au dorit sa mai calatoreasca,  au fost reprotejati pe zborul Tarom  RO 363 cu destinatia Amsterdam, cu  ora  estimata de decolare de la Otopeni,  18.06.

In acest sens TAROM  a pus la dispozitie o aeronava Airbus A310, cu o capacitate de 209 locuri, care va permite transportul tuturor pasagerilor.

Compania este in permanenta  legatura cu reprezentantii Ambasadei Romaniei la Haga si cu celula de criza a Ministerului Afacerilor Externe, in vederea asigurarii suportului necesar pentru pasagerii si cetatenii romani.

Pasagerii care nu au dorit sa calatoreasca astazi, vor fi acceptati la imbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris, Frankfurt, Munchen si Londra din 22 si 23 martie.

 

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

 

CONTACT:

Biroul de presă TAROM

E-mail: presa@tarom.ro

EV SSL