Formulare OBLIGATORII pentru călătoria ta!

Detalii aici

Majoritatea oamenilor doresc să fie mereu conectaţi la informaţii, indiferent de loc şi timp. Având la bază un sondaj realizat printre pasageri, din care a reieşit că internetul este cel mai dorit serviciu pe perioada zborului, TAROM, în parteneriat cu dnata, face un pas în această direcție introducând AirFi, cel mai mic sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor din lume. 

Având dimensiunea aproximativă a unei cutii de pantofi, și cântărind 1,2 kilograme, două dispozitive AirFi pot acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri, în timp ce patru dispozitive pot satisface  nevoia de conectivitate a 280 de pasageri.

Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesară instalarea vreunei aplicaţii. De asemenea,  interfaţa este scalabilă oricărei rezoluţii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil (telefon, tabletă sau laptop).

Platforma AirFi oferă pasagerilor o gamă largă de opţiuni: magazin, chat cu ceilalţi pasageri, jocuri, informaţii despre destinaţiile de călătorie, reviste, ziare, ştiri – sub formă de newsfeed, filme şi muzică.

De asemenea,  platforma include şi un formular de păreri asupra serviciilor TAROM, ceea ce va duce la creşterea gradului de satisfacere a necesităţilor pasagerilor şi o îmbunătăţire a relaţiei cu clienţii.

Autonomia consolei AirFi durează până la 14 ore. Cu fiecare aterizare conţinutul cutiei AirFi este actualizat , astfel încât pasagerii să fie mereu la curent cu ultimele noutăți.

Declaraţie – Gabriel STOE – Director General Compania TAROM

“Nevoia de informație, mobilitate și conectivitate permanentă ne-a determinat să lansăm un serviciu prin care pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informații, să vadă filmul favorit sau să afle toate datele despre călătorie și destinația finală.”

Note pentru editori:

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

DNATA Catering S.A. este parte a grupului Emirates/dnata divizia UK. Compania este înfiinţată în anul 1993 și are ca acţionari, pe de o parte companiile C.N. T.A.R. Tarom S.A. şi C.N. Aeroporturi Bucureşti S.A. şi pe de altă parte, compania Alpha Flight Group Ltd. Societatea funcţionează pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din anul 1994, furnizând servicii de catering la bordul aeronavelor româneşti şi străine şi din anul 1998, servicii de alimentaţie publică prin intermediul barurilor, restaurantelor şi cafenelelor din Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

CONTACT:

Biroul de presă TAROM,

e-mail: presa@tarom.ro

EV SSL