Compania TAROM – singura companie aeriană cu zboruri directe către CAIRO şi EREVAN

 

La începutul acestei săptămâni, odată cu debutul orarului de vară, a avut loc inaugurarea, în premieră în istoria Companiei TAROM,  a rutei aeriene Bucureşti – Erevan şi reluarea cursei Bucureşti – Cairo, o cursă cu tradiţie din portofoliul TAROM şi singura rută spre Africa, suspendată în anul 2013.

În cinstea inaugurării acestor rute, Compania TAROM a organizat evenimente speciale pentru pasagerii primelor zboruri, la care ne-au onorat cu prezenţa şi  Excelenta Sa Ambasadorul Republicii Arabe Egipt în România şi Excelenţa Sa Ambasadorul Republicii Armenia în România, cărora le reiterăm mesajul nostru de mulţumire sşi recunoştinţă  pentru sprijinul şi deschiderea manifestate în contextul deschiderii acestor curse.

‘’Ne bucurăm să putem deschide noi porţi către lume prin intermediul acestor noi rute, fie că acest aspect vizează facilitarea zonei de  business, fie că răspunzânde deopotrivă curiozităţii pasagerului atras de noutate, nevoii lui de relaxare sau incursiune în istorie.

Extinderea reţelei de zbor a Companiei TAROM reprezintă un process continuu. Suntem foarte optimişti în privinţa profitabilităţii acestor curse, iar în acelaşi timp nerăbdători să îi întâmpinăm pe pasagerii noştri la bordul aeronavelor TAROM’’, a declarat Florin Susanu, Director General TAROM.

Zborurile București – Cairo si Bucuresti -Erevan sunt operate cu două frecvenţe pe săptămână, cu plecare şi retur în zilele de Miercuri și Duminică, respectiv Miercuri Şi Vineri.

Pentru un zbor dus-întors, pe ruta Bucuresti – Cairo, preţurile pornesc de la 193 euro iar pentru un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti – Erevan, preţurile pornesc de la 175 Euro.

Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

Mai multe detalii despre biletele de avion București – Cairo si Bucureşti - Erevan aici: https://www.tarom.ro/cairo  şi https://www.tarom.ro/erevan

EV SSL