Compania TAROM, asemeni tuturor companiilor aeriene care operează zboruri din și către statele afectate de COVID-19, se confruntă în acest moment cu o situație fără precedent.

Măsurile dispuse la nivel global pentru prevenirea răspândirii noului virus și limitarea epidemiei se răsfrâng și asupra planului de zbor al TAROM. Astfel, pentru a respecta recomandările autorităților, una dintre măsurile pe care le luăm este oprirea temporară a zborurilor către anumite destinații.

Siguranța pasagerilor și a echipajelor TAROM au fost și vor rămâne întotdeauna principalul nostru obiectiv. De aceea vom păstra în operare doar zborurile care sunt considerate sigure și din punct de vedere al limitării epidemiei de COVID-19, adaptându-ne continuu la reglementările autorităților din domeniu, și în masura în care acestea ne vor permite vom menține deschise, ori vom redeschide, cât mai multe dintre rutele pe care TAROM operează în mod curent.

Înțelegem responsabilitatea pe care o purtăm față de dumneavoastră, cei care alegeți să ne fiți pasageri în această perioadă, dar și față de echipajele noastre de zbor. Prin urmare, toate aeronavele companiei TAROM respectă întocmai recomandările autorităților și sunt dezinfectate periodic.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o oferiți de fiecare dată când alegeți TAROM și suntem convinși că și în această situație atipică în care ne găsim veți acorda toată atenția dumneavoastră indicațiilor oferite de personalul nostru de zbor.

Pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor dumneavoastră am luat decizia de a extinde în această perioadă programul Call Center-ului TAROM, deci momentan ne puteți apela oricând la numărul 021/9361 (număr cu tarif normal). Dacă din cauza numărului mare de apeluri întâmpinați dificultăți în preluarea apelului dumneavoastră, ne puteți contacta și la adresa de email: contact@tarom.ro. Vă asigurăm că facem eforturi pentru a putea răspunde tuturor, în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim că ați ales Compania TAROM și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru siguranța și confortul dumneavoastră!

EV SSL