Deoarece siguranța pasagerilor noștri este foarte importantă pentru noi, Compania TAROM a luat în considerare toate recomandările autorităților sanitare și a luat toate măsurile necesare la bordul aeronavelor noastre pentru a preveni și diminua riscul extinderii epidemiei de coronavirus.

În plus, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pasagerilor noştri, Compania TAROM acordă posibilitatea de a reprograma călătoriile pe date viitoare sau către alte destinații operate TAROM, fără a incasa taxa de modificare. Astfel, pasagerii noștri își pot planifica cu încredere noile itinerarii deoarece indiferent de restricțiile tarifului achiziționat, acum au o opţiune care le permite să îşi schimbe rezervările pentru date ulterioare, doar cu încasarea diferenţelor de tarif/ taxe de aeroport, dacă cel iniţial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie.

Această facilitate comercială este valabilă pentru bilete cu cel puțin o dată de călătorie programată până la 31 mai 2020 – inclusiv, iar pasagerii au posibilitatea de a alege noua dată și/sau destinație, oricând în 12 luni de la data de emitere a biletului.

Pentru detalii și pentru a beneficia de această facilitate contactați agentul emitent, Call-Center TAROM sau orice agenție TAROM (contacte aici).

EV SSL