Ca urmare a restrictiilor impuse de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin Hotararea nr. 5 din 09.03.2020, cursele TAROM din perioada 09 – 23 martie 2020 catre/dinspre Roma au fost anulate.

Pasagerii cu bilete TAROM emise pe ruta Bucuresti Roma sau Roma Bucuresti, cu perioada de calatorie in intervalul 09-23 martie 2020 pot opta pentru una dintre urmatoarele variante:

Pasagerii de nationalitate romana vor putea fi rerutati involuntar, cu escala, pe orice ruta pentru a ajunge in Romania, insa la revenirea in tara vor intra obligatoriu in carantina, conform instructiunilor autoritatilor.

Pasagerii de orice alta nationalitate vor putea fi rerutati catre Romania doar dupa ridicarea restrictiei impuse, in caz contrar vor fi refuzati la imbarcare.

Toti pasagerii pot opta pentru rambursarea integrala involuntara a biletelor sau pentru emiterea unui voucher la contravaloarea biletelor platite, utilizabil pentru o calatorie ulterioara.

Pentru reemiterea biletelor va rugam sa contactati Call-Center TAROM la numarul de telefon 021.9361 sau la adresa de e-mail contact@tarom.ro.

 

EV SSL