IMPORTANT! Pentru a efectua călătoria către o destinaţie internaţională este OBLIGATORIU să completaţi formularele online solicitate de autorităţle statelor de destinaţie şi să deţineţi toate documentele care atestă îndeplinirea condiţiilor de călătorie - COVID 19. Condiţiile de călătorie COVID - 19 le regăsiţi inclusiv pe: https://www.mae.ro.

Dragi pasageri,

 

În conformitate cu HG 2/08.01.2021, toți pasagerii care sosesc din țările care se află pe lista galbenă vor intra în #autoizolare pentru 14 zile. Această perioadă se poate reduce la 10 zile, doar dacă pasagerii solicită efectuează un test COVID-19 în ziua a opta de carantinare, obținând un rezultat negativ.

Exceptie de la masura carantinei conform HG 48/08.10..2020 si HG 49/13.10.2020.

Pasagerii care sosesc în #România din țările aflate pe lista galbenă și care petrec pe teritoriul țării doar 3 zile (72 de ore) pot prezenta un certificat prin care să demonstreze ca în ultimele 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul României au obținut un rezultat negativ la testul pentru COVID-19.

Pasagerii care vin dintr-o țară “#verde”, dar trec în #tranzit printr-o țară “#galbenă”, nu vor intra în carantină dacă aceștia demonstrează ca au fost doar in tranzit.

Că urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, TAROM menține suspendarea operării curselor comerciale până la data de 15 octombrie 2020 inclusiv, către/dinspre următoarele țări:

- Republica #MOLDOVA

- #ISRAEL

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

Ȋn cazul în care #biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm ne contactați la adresa: contact@tarom.ro .

Menționăm faptul că de la aceste #restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

EV SSL