Dragi pasageri, vă reamintim că în acest moment este în vigoare Ordonanța Militară Nr. 9 din 16.04.2020 care prevede anumite restricții referitoare la efectuarea zborurilor (vedeti mai jos), si având in vedere contextul epidemiologic actual este important să precizăm că restricțiile pot fi modificate prin Ordonanțe Militare, sau alte acte normative. In eventualitatea acestui caz Compania Națională TAROM se va alinia intocmai și indată reglementărilor autoritaților, și de aceea programul de zbor poate suferi modificări. Speram totuși că vom putea să ne revedem cât mai curând, la bordul aeronavelor noastre.

Art. 1. – (1) Se prelungește măsura suspendării zborurilor spre Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Turcia și Iran și din aceste țări către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 18 aprilie 2020.

(2) Se prelungește măsura suspendării zborurilor spre Italia și din această țară către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 19 aprilie 2020.

(3) Se prelungește măsura suspendării zborurilor spre Franța și Germania și din aceste țări către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21 aprilie 2020.

(4) Măsurile prevăzute la alin.(1) și (3) nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, servicii tehnice, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.

EV SSL