Condiții de călătorie - COVID-19

Detalii aici

Stimați pasageri,

Începând din 26 august 2020, autoritățile belgiene au încadrat întreg teritoriul României în “zona roșie” COVID 19. Toate persoanele care sosesc în Regatul Belgiei din orice regiune a României trebuie să intre în autoizolare și să efectueze un test molecular PCR pentru depistarea infecției cu COVID-19. Testul este efectuat de autoritățile belgiene, la intrarea în această țară. Călătorii sunt rugați să contacteze medicul curant, respectiv un medic de familie, care dispune ulterior testarea.

Conform informațiilor comunicate de autoritățile belgiene, dispunerea măsurii autoizolării și testarea pentru COVID-19 intră în competența autorităților regionale.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că, începând cu data de 1 august 2020, toate persoanele care intră în Regatul Belgiei sunt obligate să completeze în 48 de ore anterior intrării pe teritoriul acestei țări formularul Passenger Locator Form, care poate fi accesat online la https://travel.info-coronavirus.be/fr/public-health-passenger-locator-form

Mai multe aici: http://www.mae.ro/node/53430

 

EV SSL