IMPORTANT! Pentru a efectua călătoria către o destinaţie internaţională este OBLIGATORIU să completaţi formularele online solicitate de autorităţle statelor de destinaţie şi să deţineţi toate documentele care atestă îndeplinirea condiţiilor de călătorie - COVID 19. Condiţiile de călătorie COVID - 19 le regăsiţi inclusiv pe: https://www.mae.ro.

Stimați pasageri,

Conform ultimelor decizii emise de către autoritățile olandeze vă comunicăm faptul că toți pasagerii care intenționează să călătorească spre Amsterdam au nevoie de un Test Antige Negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinație.

Menționăm faptul că prezentarea acestui test antigen este obligatorie începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), fiind necesară și pentru pasagerii de tranzit!

În cazul în care pasagerii nu prezintă un Test Negativ Antigen COVID-19, accesul este restricționat.

Totodată, vă informăm că TAROM va opera zborul RO361 București OTP - Amsterdam AMS de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare Testul Negativ Antigen COVID-19!

Întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informațiile de mai sus pot fi modificate. Dacă se impun măsuri noi sau se modifică cele menționate, vă vom informa în consecință.


 

EV SSL