Începând cu data de 3 IULIE a.c, au fost reluate zborurile TAROM între București și Roma (Aeroportul Fiumicino), cu 2(două) frecvențe/săptămână , în zilele de luni și vineri.

Programul de operare (ore locale) al acestor zboruri este următorul :

  • Decolare de la București (zbor RO 403) : ora 9.45 si aterizare la Roma : ora 10.55.
  • Decolare de la Roma (zbor 404): ora 11.45 si aterizare la București: ora 15.00.

IMPORTANT!

  • Spre deosebire de toate celelalte zboruri operate de către TAROM, pe această rută există reglementarea oficială emisă de către autoritățile italiene, conform căreia depozitarea bagajelor de mână este făcută EXCLUSIV sub scaunul din fața fiecărui pasager.
  • Astfel, pasagerii vor putea lua la bordul aeronavelor doar bagaje suficient de mici pentru a încăpea în acest spaţiu de sub scaunul din faţă.
  • Masca chirurgicală trebuie purtată în permanență de la intrarea în aeroportul de plecare pana la iesirea din aeroportul de destinație.
  • Toți pasagerii care călătoresc spre/dinspre Italia trebuie să completeze o declarație (AUTODICHIARAZIONE_ALLEGATO.pdf – italiana, SELF_DECLARATION_FORM.docx – engleza).

In cazul in care pasagerii au călătorit în ultimele 14 zile în țări din afara celor metionate (EU Countries, Schengen area Countries, UK & Northern Ireland, Andorra, Monaco, San Marino and Vatican State), trebuie să completeze o declarație specială (https://www.esteri.it/…/focus-cittadini-italiani-in-rientro…)

Pentru rezervări și alte detalii legate de zboruri, puteți contacta Agenția TAROM ROMA la tel 00390685305045, email: agenzieroma@tarom.it sau Call Center TAROM (contact@tarom.ro).

EV SSL