IMPORTANT! Pentru a efectua călătoria către o destinaţie internaţională este OBLIGATORIU să completaţi formularele online solicitate de autorităţle statelor de destinaţie şi să deţineţi toate documentele care atestă îndeplinirea condiţiilor de călătorie - COVID 19. Condiţiile de călătorie COVID - 19 le regăsiţi inclusiv pe: https://www.mae.ro.

Stimați pasageri,

Având în vedere evoluția evenimentelor din Israel, vă informăm de faptul că TAROM va anula zborurile de azi, 17 mai 2021, spre/dinspre Tel Aviv, ROT153 și ROT154.

Ținând cont de actuala situație, compania TAROM va permite pasagerilor să-și reprogrameze călătoria gratuit, în cazul celor ce dețin bilete de călătorie pe relația Tel Aviv.

În situația în care pasagerii decid să-și anuleze zborul, TAROM va rambursa întreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher, valoarea acestuia putând fi ultilizată ulterior pentru procurarea altor bilete de avion TAROM.

TAROM este în permanent contact cu autoritățile aeroportuare din Israel, operând zboruri spre/dinspre această destinație (atunci când este permis) conform directivelor și a regulamentelor autorităților naționale și internaționale.

Întrucât pot apărea noi informații, recomandăm pasagerilor ce urmează să călătorească spre/dinspre această destinație să consulte www.tarom.ro pentru a fi la curent cu eventualele modificări ce pot apărea.

Compania TAROM regretă disconfortul creat pasagerilor și vă asigură în continuare că siguranța pasagerilor primează pentru noi!

EV SSL