TAROM lansează oferta specială

Bucureşti/28 iulie 2016: OFERTA SPECIALĂ

TAROM te invită să descoperi destinația preferată la prețuri speciale!

79 Euro* (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti** către ROMA și VIENA

99 Euro* (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti** către ATENA, SALONIC, PRAGA și STOCKHOLM 

Cumpara biletele pe www.tarom.ro si participa la concursul cu premii!

CONCURS: Cumpărând bilete de avion la oferta specială, de pe website-ul TAROM www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro și alegând plata cu cardul, pasagerii pot intra în cursa pentru câștigarea unor premii constând în 3 vouchere-cadou în valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțiala/ integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 4 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org. Urmăriți pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului și pentru alte oferte.

*Oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors, efectuate în perioada 1 octombrie 2016 - 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe curse operate de TAROM şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere  la destinaţie este de  2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de ședere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisă).  

Perioada de vânzare este 28-31 iulie 2016. Locuri limitate la aceste tarife. 

**Călătoriile pot fi începute și din alte puncte din Romania, de unde TAROM operează zboruri directe către București (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași), cu plata unei diferențe de tarif și taxe de aeroport.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

EV SSL