VANZARI CU AMANUNTUL LA BORDUL AERONAVELOR TAROM, FURNIZAREA UNOR SERVICII DE CATERING SI FURNIZAREA DE SERVICII DE HANDLING PENTRU CATERING

ANUNT LICITATIE DESCHISA

ORGANIZATA IN VEDEREA ATRIBUIRII UNUI CONTRACT DE PARTENERIAT PENTRU VANZARI CU AMANUNTUL LA BORDUL AERONAVELOR TAROM, FURNIZAREA UNOR SERVICII DE CATERING SI FURNIZAREA DE SERVICII DE HANDLING PENTRU CATERING

 

Data anuntului: 27.07.2022

 

  1. Achizitor: COMPANIA NATIONALA DE TRANSPORTURI AERIENE ROMANE TAROM S.A. („TAROM”)

Scopul aplicarii procedurii de atribuire il reprezinta incheierea unui contract de parteneriat pentru vanzarea cu amanuntul a unor produse alimentare si nealimentare la bordul aeronavelor operate de catre TAROM, in numele si pe seama partenerului, precum si achizitia unor servicii de catering la bordul aeronavelor si a unor servicii de handling pentru catering.

  1. Durata contractului: 3 ani, cu posibilitatea prelungirii acesteia pana la 5 ani, prin acordul partilor, incepand cu data de 01.01.2023.
  2. Subcontractanti: se accepta, in conformitate cu documentatia de atribuire.
  3. Oferte comune: se accepta, in conformitate cu documentatia de atribuire.
  4. Criteriul de desemnare a ofertei castigatoare: OFERTA CEA MAI AVANTAJOASA DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC.
  5. Documentatia de atribuire se poate obtine la solicitarea scrisa a oricarui operator economic interesat la adresa de e-mail cristian.anghel@tarom.ro.
  6. Data si ora limita pentru depunerea ofertelor: 12.08.2022, ora 12:00.
  7. Modul de depunere a ofertelor: in plic inchis, la adresa Calea Bucureștilor nr. 224F, localitatea Otopeni, judetul Ilfov - Registratura generala.
  8. Garantie de participare: nu se solicita.

 

 

EV SSL