IMPORTANT! Pentru a efectua călătoria către o destinaţie internaţională este OBLIGATORIU să completaţi formularele online solicitate de autorităţle statelor de destinaţie şi să deţineţi toate documentele care atestă îndeplinirea condiţiilor de călătorie - COVID 19. Condiţiile de călătorie COVID - 19 le regăsiţi inclusiv pe: https://www.mae.ro.

Compania aeriană TAROM a fost întodeauna despre oameni. De aceea, și în aceste momente grele, prioritatea companiei este siguranță voastră și a celor din jurul vostru.

Însă gândul ne zboară și la românii care își doresc să fie alături de familiile lor în situația de urgență cu care ne confruntăm. Și ei vor acasă. Pentru că nicăieri nu e mai bine.

Avem un singur obiectiv: să îi aducem înapoi. De aceea, până pe dată de 21 martie (inclusiv) compania aeriană TAROM va funcționa în regim normal.

După această dată, ne vom reduce destinațiile și frecvențele. Detaliile planului de zbor valabil dupa data de 21 martie vor fi publicate pe pagina oficiala TAROM, in cel mai scurt timp posibil.

Sfătuim toți pasagerii să profite de perioada imediat urmatoare pentru a programa revenirea în tară.

Toate detaliile zborurilor precum și datele de contact pentru modificările biletelor de zbor le puteți găsi pe pagina oficială TAROM: https://www.tarom.ro/contact/agentii-nationale

Suntem uniți oriunde am fi.

#haiacasa #Tarom #staysafe #staystrong

EV SSL