În urma buletinelor informative recente cu privire la măsurile întreprinse de autoritățile competente în scopul atenuării si raspandirii efectelor Covid-19, vă informam urmatoarele:

Nu există interdicție de calatorie pentru pasagerii statele membre ale Uniunii Europene care sosesc pe aeroporturile din Grecia. 

Toți cetatenii care intra pe teritoriul Greciei vor intra obligatoriu in autoizolare, timp de 14 zile, la domiciliu, incepand cu 20.03.2020 ora 12: 00LT.

Toți pasagerii internaționali care sosesc în Grecia trebuie să completeze, cu datele personale, formularul furnizat de autoritățile statului elen.

Formularele de mai sus vor fi distribuite pasagerilor la punctul de origine sau la bordul aeronavei pe timpul zborului și vor fi preluate de către Protecția Civilă și EODY (Organizația Națională a Sănătății

Publice) din aeroporturi, în vederea prelucrării ulterioare.Grupuri de angajați ai Protecției Civile vor fi prezenți la punctele preselectate ale fluxurilor de sosire pentru a oferi pasagerilor internaționali care sosesc materiale informative Covid-19, inclusiv detalii de carantină.

Pentru unele zboruri, controalele de sănătate vor fi efectuate aleatoriu la sosire de către un grup de experți EODY Health.

În următoarele zile și până la sfârșitul lunii aprilie, in programul de operare a zborurile cu destinația Atena și Salonic pot aparea modificari, pe care le puteti urmari pe www.tarom.ro

Toți pasagerii au posibilitatea de a opta pentru reprogamarea călătoriei pentru date ulterioare, fără taxă, doar cu încasarea diferenţelor de tarif/ taxe de aeroport, dacă cel iniţial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie.

În acest sens, vă rugăm să contactați agentul de turism sau orice agenție TAROM din tara sau strainatate.

EV SSL