TAROM lansează noile meniuri in-flight, cu Chef signature
Roxana Blenche, nume consacrat în gastronomie, stă în spatele selecției fusion dintre gastronomia românească și infuențele moderne, disponibilă exclusiv pentru pasagerii companiei naționale de transport aerian
București, 25 aprilie 2025 – Începând cu data de 27 aprilie, TAROM oferă pasagerilor săi și incursiuni gastronomice inedite, prezente exclusiv la bordul aeronavelor sale, odată cu lansarea meniurilor create de Chef Roxana Blenche, nume consacrat în lumea gastronomiei. Această colaborare are menirea să aducă un plus de calitate în serviciile oferite pasagerilor TAROM și să combine cu gust viziunea companiei, brand românesc cu viziune internațională.
Noua selecție gastronomică este prezentă într-o varietate de meniuri calde și reci, gândite pentru a oferi un echilibru optim între gust, prospețime și aspect vizual. Preparatele pot fi comandate în avans, direct de pe site-ul oficial www.tarom.ro, cu până la 24 de ore înainte de zbor, în mod convenabil și comod, oferind pasagerilor libertatea de a-și personaliza experiența culinară după propriile preferințe și destinație.
Gastronomie românească cu influențe moderne, din 27 aprilie
„Mâncarea nu este doar despre gust, ci și despre emoție, despre momentele pe care le creează. Când am primit provocarea de a crea meniul in-flight pentru TAROM, am știut că trebuie să ofer pasagerilor o experiență autentică, care să transforme fiecare zbor într-o călătorie a simțurilor. Am ales ingrediente proaspete și combinații de arome echilibrate, astfel încât fiecare preparat să fie atât reconfortant, cât și surprinzător. Mi-am dorit să îmbin tradiția gastronomiei românești cu influențe moderne, pentru ca fiecare masă servită la bord să fie un moment de răsfăț, indiferent de destinație. Sunt mândră să fac parte din acest proiect și să aduc un plus de savoare călătoriilor pasagerilor TAROM. Sper să se bucure de fiecare îmbucătură la fel de mult cum m-am bucurat eu să creez acest meniu!”, afirmă Chef Roxana Blenche.
”La TAROM ne asumăm misiunea de a pune pasagerii pe primul loc. Noile meniuri semnate Chef Roxana Blenche aduc varietate și gust suplimentar fiecărei călătorii la bordul aeronavelor noastre!”, declară Costin Iordache, director general TAROM.
Această colaborare marchează o etapă importantă în redefinirea serviciilor TAROM, aducând la bord nu doar noi meniuri, ci o semnătură culinară distinctă, menită să completeze experința fiecărei călătorii.
În paralel, TAROM lansează și noul catalog “Buy on Board”, redefinit special pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor, cu o selecție complexă de produse cosmetice de lux, gustări și băuturi premium (calde și reci), accesorii elegante de călătorie și articole personalizate TAROM. Toate articolele selectate reflectă o viziune modernă asupra confortului la bord și oferă o experiență de cumpărare comodă, convenabilă și mereu fresh.
Despre TAROM
Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.
Transportatorul Național al României deține o flotă de 14 aeronave și are în portofoliul său un număr de peste 50 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de compania TAROM pot fi obținute accesând site-ul www.tarom.ro sau apelând gratuit Serviciul Call Center la numărul de telefon 004 021 99 78.