Bucureşti/24.03.2016: Actualizarea situatiei zborurilor TAROM cu destinatia Bruxelles

Conform informarilor primite din partea autoritatilor belgiene, aeroportul Bruxelles Zaventem ramane, in continuare, inchis.

Tinand cont de acest fapt, Compania TAROM informeaza ca  zborurile pe ruta Bucuresti – Bruxelles- Bucuresti din zilele 25 martie, 26 martie si respectiv 27 martie vor fi anulate.  Pasagerii acestor zboruri  vor fi reprogramati pe cursele Tarom   Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti, RO 361/362 si  RO363/364 din zilele respective sau vor putea  solicita reprogramarea  pentru alte zile sau destinatii (Paris, Londra, Frankfurt, Munchen).

 

Compania va continua sa opereze catre si dinspre Amsterdam cu o  aeronava  Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri.

Pentru astazi, 24 martie 2016, Compania a asigurat o cursa suplimentara pe ruta Bucuresti - Amsterdam – Bucuresti, pentru a veni in intampinarea  tuturor solicitarilor din partea pasagerilor.

 

Reamintim pasagerilor ca trebuie sa se  adreseze,  in vederea reprogramarii calatoriilor:

-agentiilor de turism de la care au cumparat bilete

-oricarei agentii Tarom http://www.tarom.ro/contact/agentii-nationale/                                         

- Call Center, TAROM, 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti), 021 2046464, 021 3034400 (pentru pasagerii din Romania) http://www.tarom.ro/contact/

Toate agentiile  au primit instructiuni clare  din partea Companiei de a acepta pasagerii care detin un bilet catre si dinspre Bruxelles, fara costuri suplimentare, pe zborurile TAROM , mentionate mai sus.

Compania TAROM a instalat un punct de lucru, temporar, in Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, in fata liniei 12-13 de check–in. Totodata, punem la dispozitia pasagerilor aflati in afara granitelor  numerele de telefon ale reprezentantilor TAROM de la Bruxelles (0032479309981)  si Amsterdam (0032473841576), pentru situatii de urgenta.

Asiguram pasagerii Tarom ca vom face tot posibilul sa le oferim variante optime de transport, in deplina siguranta, in acest context difícil.

Compania TAROM se afla in legatura permanenta cu Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei si cu reprezentantii Ambasadelor Romaniei la Haga si la  Bruxelles. Recomandam pasagerilor nostri sa consulte in permanenta informatiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de calatorie de pe intreg teritoriul belgian,

http://www.mae.ro/node/36387

 

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

CONTACT:

Biroul de presă TAROM

E-mail: presa@tarom.ro

EV SSL