IMPORTANT! For certain international destinations, before arriving at the airport, it is MANDATORY to fill in the online forms requested by the authorities and to show at the check-in point the confirmation code

Details here

MOMENT ISTORIC PENTRU TRANSPORTUL AERIAN DIN ROMÂNIA CINCI DINTRE CELE MAI PERFORMANTE AERONAVE BOEING, ÎN FLOTA TAROM

TAROM a semnat contractul pentru achiziția a cinci dintre cele mai  performante aeronave BOEING

Semnarea comenzii ferme a avut loc în cadrul Târgului aviatic Farnborough Internațional Airshow, evenimentul aerospațial al anului din Europa.

Compania Națională de Transporturi Aeriene TAROM și celebra companie BOEING au semnat astăzi contractul pentru preluarea a cinci aeronave 737 MAX 8. Modelul este unul dintre cel mai bine vândute ale producatorului BOEING, cele cinci aeronave 737 MAX 8 care vor intra in flota TAROM, fiind construite special pentru acest contract.

Aeronavele 737 MAX 8 încorporează cea mai avansată tehnologie Boeing și cele mai noi motoare CFM Internațional LEAP-1B. De asemenea, acestea sunt dotate cu Boeing Sky Interior, care oferă compartimente mai mari și alte facilități pentru a spori confortul pasagerilor.

Este un moment important pentru TAROM, care marchează dezvoltarea și modernizarea flotei noastre și construirea de parteneriate puternice care vor aduce beneficii reale tuturor pasagerilor noștri ", a declarat Wolff Werner-Wilhelm, Director General TAROM. "737 MAX va oferi clienților noștri performanțe excepționale, fiabilitate și eficiență. Această achiziție reprezintă un adevarat statement în ceea ce privește demersurile de modernizare a Companiei noastre. Noile modele Boeing ne vor permite să deservim mai bine rutele actuale și să deschidem noi piețe. a adăugat Werner Wolff.

Odată cu semnarea acestui contract, TAROM va achiziționa și un program de suport de la Boeing Global Services atât pentru noile aeronave cât și pentru flota curentă, alături de soluția de management Next Generation 737 care va eficientiza înregistrarea online a documentației necesare în procesele de întreținere și reparații.

“Suntem încântați de faptul că TAROM se alătură familiei 737 MAX extinzându-și flota și rețeaua", a declarat Ihssane Mounir, vicepreședinte senior de vânzări și marketing comercial al Companiei Boeing. "Alături de sprijinul echipei noastre Boeing Global Services, MAX 8 va permite companiei TAROM să ofere o experiență excepțională pentru pasageri, maximizând veniturile, prin oferirea celui mai bun cost pe loc din industrie", a  adăugat acesta.

Despre TAROM

TAROM - Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 25 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Pentru mai multe detalii despre TAROM, vă rugam vizitați: www.tarom.ro

sau contactați: (persoana de contact/ adresa de mail generică a biroului de presă).

Echipa dumneavoastră TAROM

 

 

EV SSL