TAROM  susține educația: romane ilustrate cadou pentru pasagerii noștri elevi

Compania națională TAROM lansează astăzi o campanie de susținere a educației, cu ocazia începerii anului școlar: “TAROM te duce oriunde te poartă imaginația”

Pasagerii noștri cu vârsta până la 16 ani vor primi romane ilustrate clasice din colecția Supererou S’cool. Este un gest simplu prin care vrem să le transmitem pasagerilor noștri că TAROM susține educația prin lectură.

Toți părinții care vor călători alături de copii pe cursele TAROM, începând din 7 septembrie și până pe 15 septembrie a.c., vor primi cadou un roman ilustrat clasic. Promoția TAROM este valabilă pe toate cursele noastre.

 “Companiile aeriene prezintă variate programe de fidelizare a pasagerilor, cu accent pe cei mici. Experiența de zbor pentru copii este una specială, de ținut minte. Noi, la TAROM, ne-am gândit în acest an să facem ceva diferit. Să le transmitem copiilor și pasagerilor noștri mulțumiri pentru că aleg TAROM, dar în același timp să lansăm un mesaj public puternic de susținere a educației, marcând în același timp începerea anului școlar”, a declarat Werner Wolff, CEO TAROM.

Vă așteptăm la bordul aeronavelor noastre pentru a marca, împreună, începerea anului școlar. TAROM vă duce oriunde vă poartă imaginația.

Echipa dumneavoastră TAROM

EV SSL