Comunicat de presă TAROM

28 iulie 2023

Surpriză pentru fanii UNTOLD: TAROM introduce două curse noi către Cluj – Napoca special pentru ei

Compania TAROM introduce curse noi cu destinația Cluj-Napoca, special destinate fanilor UNTOLD. Festivalierii își pot rezerva de astăzi bilete pentru cursa RO645 cu plecare pe 2 august din București (ora 17:10) și retur pentru cursa RO608 din data de 7 august din Cluj-Napoca (ora 20:05).

"Pentru că am primit nenumărate solicitări să suplimentăm locurile către Cluj-Napoca, am decis să operăm două curse suplimentare dedicate, în special, celor care vor să călătorească rapid spre UNTOLD. Festivalierii pot prinde cursa TAROM de pe 2 august, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, cu retur pe 7 august din Cluj", au declarat reprezentanții TAROM.

"Locurile sunt limitate. Cei care doresc să ajungă cu avionul la Cluj, pentru Festivalul UNTOLD, ar trebui să achiziționeze rapid biletele noi pe care le-am scos de astăzi la vânzare", au precizat aceștia.

Biletele noi au fost puse în vânzare de astăzi, 28 iulie și se pot achiziționa rapid de pe www.tarom.ro sau prin aplicația TAROM pentru IOS și Android.

EV SSL